Voormalig Willem II-speler Avdijaj heeft alweer een nieuwe club

21 januari 2020 – De transfers stapelen zich in rap tempo op voor Donis Avdijaj. De oud-speler van Willem II heeft een contract getekend bij het Schotse Heart of Midlothian. Die club neemt hem over van het Turkse Trabzonspor.

Voormalig Willem II-speler Avdijaj heeft alweer een nieuwe club

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Die club had Avdijaj in de zomer juist weer overgenomen van Willem II. Daar had hij zich gedurende het vorige seizoen onmogelijk gemaakt. In de zomer tekende de international van Kosovo een aantrekkelijke verbintenis in Turkije, maar daar kon hij geen potten breken. Die club neemt snel afscheid van hem, waardoor Avdijaj zich in Schotland kan bewijzen.

De 23-jarige buitenspeler vertrok vorig seizoen door de uitgang bij Willem II, maar zijn start was nog uitmuntend geweest. Avdijaj scoorde al snel vier keer in de Eredivisie, maar de oud-speler van Schalke 04 kwam door slecht gedrag in opspraak. Het zorgde ervoor dat Willem II zijn contract in maart ontbond.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd