Heylen schuldbewust: "Dat is allemaal begonnen met mijn fout"

2 maart 2020, 11:14

Michaël Heylen kon wel door de grond zakken toen hij zondag op knullige wijze het openingsdoelpunt op Het Kasteel inleidde. Na twee minuten raakte de verdediger van FC Emmen de bal verkeerd, waardoor Patrick Joosten een vrije doortocht kreeg. De aanvaller opende vervolgens de score in de wedstrijd die uiteindelijk met 5-1 werd gewonnen door Sparta Rotterdam.

Niet alleen Heylen, maar ook andere Emmenaren gingen in Rotterdam opzichtig de fout in. Toch trekt de Belg het boetekleed aan. "Mijn fout bracht Sparta in een zetel. Ze kropen naar achteren en wachtten rustig op hun kans en op fouten bij ons. We hebben hen de goals gegeven. Dat is geen prettig gevoel en dan moet ik het hier ook nog komen uitleggen, maar dat hoort er nu eenmaal bij", zegt hij tegen het Dagblad van het Noorden.

Het lukte Heylen niet om zich na zijn fout te herpakken. "Ik kon het niet loslaten. Dan wordt het een lange middag, maar je weet dat je verder moet. Dat doe je dan ook, maar we kregen opnieuw op klungelige wijze een doelpunt tegen. Dan wordt het heel lastig en zie je dat de hele ploeg het moeilijk heeft. Dat is allemaal begonnen met mijn fout. Daar zijn we niet bovenop gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen