Son hoopt in thuisland Zuid-Korea dienstplicht te vervullen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 april 2020 – Heung-min Son is in Zuid-Korea voornemens om zijn dienstplicht te vervullen. De aanvaller van Tottenham Hotspur moest altijd nog eens zijn dienstplicht van drie weken vervullen en hoopt dat de komende tijd te doen – waarbij het geen verplichtingen heeft bij de Spurs.

Son hoopt in thuisland Zuid-Korea dienstplicht te vervullen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijven diverse Engelse media. Son kreeg dispensatie voor zijn verlaten van zijn dienstplicht nadat hij met Zuid-Korea de Asian Games won. De afgelopen weken keerde hij terug in zijn thuisland en in Zuid-Korea moest hij eerst twee weken in quarantaine, maar daarna hoopt hij alsnog zijn dienstplicht vol te maken. Anders was dat vermoedelijk op een veel later moment gebeurd.

Lees ookSon ontloopt dienstplicht: "Was fysiek helemaal kapot"

De dienstplicht houdt voor Son overigens alleen militaire training en maatschappelijk werk in. Hij had toestemming gekregen om terug te keren naar zijn thuisland, omdat hij met een gebroken arm kampt. Vanwege de coronacrisis ligt de Premier League stil en dat is voor Son de reden om met Spurs te overleggen of hij zijn dienstplicht mag vervullen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd