FC Cincinnati in gesprek met Brighton over langer verblijf Locadia

9 april 2020, 08:31

Jürgen Locadia blijft mogelijk langer onder contract staan bij FC Cincinnati. De MLS-club had de aanvaller officieel gehuurd tot en met 5 juli, maar door de coronacrisis heeft hij nog maar amper gespeeld. Daardoor vindt de club het te vroeg om de optie te lichten in het huurcontract met Brighton & Hove Albion.

Dat vertelt General Manager Gerard Nijkamp tegenover Voetbal International. "Hij heeft maar twee wedstrijden gespeeld en dat waren niet eens hele wedstrijden. We kunnen dus niet zeggen: 'Oké, we hebben genoeg gezien en we gaan de optie lichten en de transfersom betalen'", aldus Nijkamp over de Nederlander, die in 115 minuten eenmaal scoorde in de MLS.

Bekijk ookLocadia scoort bij debuut in de MLS tegen New York RB

Daardoor is Nijkamp, die vanwege het coronavirus terugkeerde in Nederland, nog altijd in gesprek met de Engelse club. Voor een akkoord is het nog te vroeg. "We willen een win-winsituatie. Maar we moeten eerst meer weten over wat er gaat gebeuren met de transferwindows, het einde van de Europese competities en ook de hervatting van de MLS", aldus Nijkamp, die aangeeft dat hij nog drie kandidaten heeft om Ron Jans op te volgen als trainer. Ook dat proces ligt als gevolg van de coronacrisis voorlopig stil.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen