Seuntjens: "Machteloze gevoel gaat door merg en been"

24 april 2020, 07:42

Normaliter had De Graafschap zich op deze vrijdag klaargemaakt voor een wedstrijd in de Eerste Divisie en ook vandaag voelt het voor de selectie alsof er gespeeld gaat worden. De spanning is groot omdat de club in afwachting is van het resultaat van het video-overleg van de KNVB met de clubs. Aanvoerder Ralf Seuntjens vindt de spanning bijna ondragelijk.

De ervaren spits vertelt hij dat hij momenteel met weinig anders bezig is. "Man, dit is zó spannend'', zegt de routinier tegen het Algemeen Dagblad. "Die onzekerheid vreet zoveel energie dat ik tot niets anders in staat ben.'' Seuntjens weet dat het in de media momenteel over weinig anders gaat. "Al dagen lees ik geen kranten meer met alle scenario's. Gewoon omdat ik dat niet aankan. Ik vertrouw erop dat de KNVB het enige juiste beslist: dat we promoveren. Alleen: zekerheid heb je niet. Dat machteloze gevoel gaat door merg en been.''

Stiekem kijkt Seuntjens al uit naar de speciale avonden in de Eredivisie in eigen stadion. "Dat sfeertje op De Vijverberg is nu al geweldig. Kun je nagaan als we in het nieuwe seizoen tegen de écht grote clubs spelen. Dat wil ik meemaken en ik geloof erin dát ik dat ga meemaken", aldus de spits van de nummer twee van de Eerste Divisie. Die tweede plaats geeft normaliter recht op promotie.

Lees ook: De Telegraaf: KNVB legt lot ADO en RKC in handen collega-clubs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen