De Koning tekent op Koningsdag bij in Venlo

27 april 2020, 10:16   Bijgewerkt: 27 april 2020, 12:01

VVV-Venlo heeft maandag nieuws naar buiten gebracht over het hoofdtrainersschap. Duidelijk is gemaakt dat Hans de Koning (60) op Koningsdag een nieuw contract heeft getekend. De oefenmeester streek vorig seizoen halverwege neer in Venlo en sloeg met goede resultaten de weg omhoog in. Dat heeft hem nu aan een nieuw contract, tot 2021, geholpen.

De Koning volgde Robert Maaskant halverwege op en maakte meteen indruk. Onder hem bleef VVV zeven duels op rij ongeslagen en daardoor klom de ploeg naar de dertiende plaats op de ranglijst. Dat betekent dat de Limburgers ook komend seizoen in de Eredivisie spelen en dat is gezien de penibele situatie van voor de winterstop een fraaie opsteker.

De Koning is blij dat de samenwerking met VVV nog niet ten einde is. "Toen ik eind vorig jaar werd benaderd om in te stappen bij VVV-Venlo, had ik daar een heel goed gevoel over. Uiteraard lag er sportief gezien destijds een grote uitdaging. Toch had ik er alle vertrouwen in dat we met selectie, staf én met iedereen rondom de club dat klusje konden flikken. En we hebben het gered."

Dat stemt tevreden, weet De Koning. "Vanwege de huidige bizarre situatie mogen we eigenlijk helemaal niet spreken van een geslaagd sportief seizoen. Maar ik ben wél ontzettend tevreden over hoe we het gezamenlijk hebben opgepakt na de winterstop. Alles wat ik van tevoren verwachtte van de club en mijn collega's, is uitgekomen. Met Jay, Mark en John en de rest van mijn collega's is de samenwerking uitstekend. Ik ben dan ook blij dat de club wederom het vertrouwen uitspreekt in mij en de overige leden van onze technische staf. Met hetgeen we tot nu toe opgebouwd hebben, ligt er een mooi fundament voor aankomend seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen