Volendam hoopt op behoud van Antonucci: "Hij is welkom"

7 juni 2020, 18:49

Francesco Antonucci nam deze week middels een video afscheid van FC Volendam, maar blijft mogelijk toch bij de club. De Belgische smaakmaker werd gehuurd van AS Monaco en scoorde elf keer en leverde vijf assists. Volendam hoopt hem wederom te mogen verwelkomen, maar beseft dat het lot van de aanvallende middenvelder in handen van de Franse club ligt.

Deze week liet de jonge technicus Volendam achter zich. Eerder gaf hij wel aan positief tegenover een langer verblijf te staan. "Hij is opgeroepen door Monaco omdat hij daar formeel eigendom van is", zegt technisch directeur Jasper van Leeuwen tegen NH Sport. "21 juni beginnen ze daar weer met hun trainingen. Hij gaat zich daar netjes melden, maar er is nog helemaal niets duidelijk over waar hij volgend seizoen speelt."

De directeur geeft daarmee aan dat de hoop op zijn terugkeer nog niet vervlogen is. "Wat Franco wil is het belangrijkste. Voor hem is dat ook niet makkelijk als je veel keuzes hebt. Ten tweede is het belangrijk wat Monaco wil. Daar wachten ze op een nieuwe technisch directeur. Tot slot zijn er ook andere clubs geïnteresseerd. Maar hij weet dat hij welkom is om nog een jaar te voetballen in Volendam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen