Milik staat voor dilemma: contract verlengen of verkocht worden

8 juni 2020, 12:09

Napoli zet Arek Milik voor een duidelijke keuze: verlengen of vertrekken. Het liefst wil de Italiaanse club dat de oud-Ajacied zijn krabbel onder een nieuw contract zet. Zijn huidige verbintenis loopt over een jaar af. Milik wordt regelmatig in verband gebracht met andere clubs, waaronder Juventus, AC Milan en Arsenal.

"De wens is om opnieuw over zijn contract te onderhandelen, dus we zijn in gesprek met zijn zaakwaarnemers. Het doel is om de situatie op te lossen", zegt technisch directeur Cristiano Giuntoli tegen Sky Sport Italia. "Als hij niet wil verlengen, zullen we hem verkopen. Spelers kunnen blijven zolang ze de juiste mentaliteit tonen. Napoli gaat verder, met of zonder Milik."

Giuntoli heeft zijn lijstje met potentiële opvolgers voor Milik in elk geval klaarliggen. Daarop staan onder meer Victor Osimhen (Lille) en Luka Jovic (Real Madrid). "Ze zijn allemaal getalenteerd en gewild. Wanneer Milik vertrekt, gaan we de transfermarkt op. De afgelopen twee maanden heb ik mijn huiswerk gedaan."

Vier jaar geleden verruilde Milik Ajax voor Napoli. Sindsdien maakte de 26-jarige Pool in 109 wedstrijden zijn opwachting voor Napoli en scoorde hij daarin 46 keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen