Broer Gravenberch: "Ryan gaat geen transfer meer maken"

10 juni 2020, 09:36

Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch wordt gelinkt aan een transfer bij Ajax in deze zomer, maar volgens zijn broer Danzell Gravenberch staat hij ook komend seizoen nog 'gewoon' onder contract in Amsterdam. De middenvelder heeft een aflopend contract in 2021 en de onderhandelingen zitten in een impasse.

Tegenover RTV Rijnmond stelt diens broer Danzell Gravenberch dat Ryan niet vertrekt in de zomer bij Ajax. "Hij gaat geen transfer meer maken", verzekert hij over zijn broertje, die in de belangstelling zou staan van onder andere SS Lazio. Dat betekent dus dat Ryan Gravenberch ofwel bijtekent in Amsterdam, ofwel een jaar later transfervrij de deur uitloopt bij Ajax.

Lees ook: 'Ajax en Gravenberch nog niet akkoord over nieuw contract'

Verder ging de Spartaan in op zijn opvallende stap naar Het Kasteel, waar hij een eenjarig contract tekende. Vanaf FC Dordrecht mag die keuze opmerkelijk worden genoemd. "Ik zie dit als een kans en die zijn er om af te maken. Dat is wat ik moet doen en zal doen", aldus de spits, die eerst meetrainde bij Sparta Rotterdam en daarin indruk makte. Vanwege zijn sterke postuur zal hij vermoedelijk vooral pinchhitter worden ingezet.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen