Real moet Isco missen en García ontslagen uit het ziekenhuis

18 juni 2020, 15:26   Bijgewerkt: 18 juni 2020, 15:32

Real Madrid moet het de komende tijd stellen zonder Isco (28). De middenvelder heeft een hamstringblessure opgelopen en ontbreekt daarom donderdagavond tegen Valencia. Hoelang hij uit de roulatie ligt, is nog onbekend. Bij de hervatting bleef de Spanjaard ook al negentig minuten op de bank.

Tegen Valencia ontbreekt de spelmaker in elk geval en ook voor komend weekend, als Real Sociedad-uit op het programma staat voor De Koninklijke, is hij een serieus twijfelgeval. Door het drukke programma na de coronastop nemen trainers geen risico's met hun spelers, zeker niet als spierblessures betreft. Dat is ook de reden dat FC Barcelona-trainer Quique Setién besloot om Frenkie de Jong niet op te nemen in de selectie voor het treffen met Sevilla.

García ontslagen uit het ziekenhuis

Manchester City kwam donderdagmiddag met goed nieuws naar buiten. Verdediger Eric García is al snel ontslagen uit het ziekenhuis. De onderzoeken na zijn blessure, die hij opliep tegen Arsenal, zijn afgerond. De komende dagen wordt gekeken hoe ernstig zijn blessure is en wanneer hij eventueel de training kan hervatten. Pep Guardiola zei eerder al dat hij bij bewust zijn was na de zware botsing.

 

Hertha BSC zonder Rekik en Dilrosun

Karim Rekik en Javairo Dilrosun ontbreken nog altijd bij Hertha BSC. De verdediger, wiens broertje afgelopen weekend voor het eerst bij de selectie zat, ontbreekt al sinds de hervatting van de coronastop en de kans is klein dat hij nog in actie komt voor de club in Berlijn. Voor Dilrosun was het al bekend dat hij dit seizoen niet meer zou spelen vanwege een bovenbeenblessure.

Lees ookOnfortuinlijke Dilrosun dit seizoen niet meer in actie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen