Drie tegendoelpunten voor Vermeer bij herstart MLS

14 juli 2020, 09:40

Kenneth Vermeer heeft bij de eerste wedstrijd van het MLS is Back-toernooi de bal drie keer uit het net moeten vissen. Wel hield hij met Los Angeles FC een punt over aan de ontmoeting met Houston Dynamo. De wedstrijd in Florida eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Vermeer kwam met Los Angeles FC voor het eerst sinds de coronacrisis weer in actie. De van Feyenoord overgekomen doelman speelde vanwege de pandemie nog maar enkele wedstrijden voor zijn nieuwe club. Bij het MLS is Back-toernooi is hij met Los Angeles FC ingedeeld in Groep F, met Los Angeles Galaxy, Portland Timbers en Houston Dynamo.

De club uit Houston kwam in de nacht van maandag op dinsdag al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Memo Rodríguez opende de score, waarna Los Angeles FC via Bradley Wright-Phillips gelijke hoogte kwam. Opnieuw Rodríguez en vervolgens Alberth Elis verschalkten Vermeer voor rust voor de tweede en derde keer, waardoor halverwege het duel een 3-1 stand op het scorebord prijkte. De ploeg van Vermeer knokte zich in de tweede helft terug naar 3-3 door goals van Diego Rossi en Brian Rodríguez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen