Real Mallorca gedegradeerd, strijd om Europees voetbal nog open

18 juli 2020, 12:10   Bijgewerkt: 19 juli 2020, 12:18

Terwijl Real Madrid zich verzekerde van de landstitel, degradeerde Real Mallorca uit La Liga. Wie naast Mallorca en Espanyol een stapje terug moet doen, wordt op de laatste speeldag beslist: Leganes of Celta de Vigo is de sigaar. De beste papieren zijn voor laatstgenoemde club.

Real Mallorca moest in eigen huis met 1-2 buigen voor Granada en viel daarmee het doek. Leganes greep wel de laatste strohalm door een knappe 0-2 overwinning te boeken op Athletic Bilbao. Het profiteerde daarmee optimaal van de nederlaag die Celta leed tegen Levante (2-3). Leganes, dat zondag in de laatste speelronde tegen Real speelt, is Celta tot op een puntje genaderd. Celta treft over drie dagen het gedegradeerde Espanyol.

Europees voetbal

De Spaanse strijd om Europees voetbal is nog open. De vier tickets voor de Champions League waren al verdeeld. Het gaat alleen nog de Europa League. Villarreal bemachtigde alvast het eerste ticket. Na vanavond strijden Real Sociead, Getafe en ook Valencia, waar Jasper Cillessen zijn basisplaats terughad, en Granada nog om de twee overige tickets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen