Bakker zegeviert ruim met PSG in abnormaal oefenduel

17 juli 2020, 21:56

Wederom stond Mitchel Bakker vanavond (vrijdag) in de basis bij Paris Saint-Germain, dat ook het tweede oefenduel simpel heeft gewonnen. De oud-speler van Ajax begon als linksback in de ploeg die met 7-0 won van Waasland-Beveren. De oefenwedstrijd was ongewoon, aangezien hij niet 90 maar 130 minuten duurde.

Net als tegen Le Havre, dat op het tweede niveau speelt en met 9-0 werd opgerold, stond Bakker ook vanavond in de basis bij PSG. De Nederlander speelde tegen Le Havre het meest van alle PSG-spelers, maar dat was vrijdag tegen Waasland-Beveren niet het geval. Na een uur werd bijna de gehele ploeg gewisseld, waarna de bankzitters het duel konden afmaken. Beide teams speelden op die manier een behoorlijk aantal minuten. Veel meer minuten dan wanneer het duel slechts negentig minuten had geduurd.

Neymar was bij PSG de opvallende man. Hij benutte een penalty in de eerste helft na een extreem korte aanloop en kwam daarna op de proppen met een Johan Cruijff/Jesper Olsen-variant. In plaats van te schieten tikte hij de bal breed, waarna Mauro Icardi raak schoot. Ook onder meer Kylian Mbappé was trefzeker in het oefenduel.

PSG bereidt zich voor op de oefenduels met Saint-Étienne en Olympique Lyon op de rol, waarna er tegen Atalanta Bergamo gespeeld wordt in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen