Stengs, Boadu en Vlaar ontbreken ook in oefenduel met Utrecht

30 juli 2020 – AZ kan komend weekend nog altijd niet beschikken over Calvin Stengs, Ron Vlaar en Myron Boadu. Laatstgenoemden hebben wel weer de individuele training hervat, maar zijn net als bij het treffen met Racing Genk nog afwezig. Dat geldt ook nog altijd voor Calvin Stengs, die nog helemaal niet op het veld staat.

Stengs, Boadu en Vlaar ontbreken ook in oefenduel met Utrecht

Dat heeft Arne Slot laten weten op het clubkanaal va de Alkmaarders. "De verwachting is dat Vlaar en Boadu op het trainingskamp weer aansluiten bij de groepstraining", zei Slot, die weet dat Stengs nog wat langer uit de roulatie zal liggen. Desondanks is de oefenmeester wel content met de eerste trainingen. "Ik zie veel goede dingen die ik het afgelopen seizoen ook gezien heb."

Daarnaast werd de oefenmeester gevraagd naar de besmettingen bij Jong AZ, die afgelopen week naar buiten kwamen. "Dat is iets waar we dit seizoen rekening mee moeten houden. Als een speler een negatieve test aflegt, dat we hem dan even uit de groep moeten houden. Dat kan bij ons natuurlijk op elk moment ook gebeuren", was Slot reëel.

Lees ookBlessures Stengs, Boadu en Vlaar teleurstelling bij start AZ

Eredivisie

gerelateerd