Heracles pikt defensieve versterking op bij Dortmund

3 augustus 2020 – Heracles Almelo heeft zich versterkt met Marco Rente. De 23-jarige komt over van Borussia Dortmund, waar hij deel uit uitmaakte van het tweede selectie. Rente tekent in Almelo een contract voor drie seizoenen met een optie voor een extra jaar.

Heracles pikt defensieve versterking op bij Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rente is een centrumverdediger die de voorbije twee seizoenen op de loonlijst stond bij Borussia Dortmund. Tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet. Een officieel debuut in de hoofdmacht bleef uit. Bij Heracles zet hij de volgende stap in zijn carrière. "Heracles Almelo staat bekend als een club waar je als speler tijd en ruimte krijgt om te groeien. Gesprekken met Tim Gilissen en trainer Frank Wormuth hebben dat bevestigd. Ik wil hier een volgende stap in mijn ontwikkeling maken en zo mijn bijdrage leveren aan de prestaties van de club", reageert hij via het clubkanaal.

Technisch directeur Tim Gilissen is tevreden met de komst van Rente. "Met Marco erbij hebben we de benodigde extra rechter centrale verdediger. Hij heeft de kenmerken die we zoeken op die positie. We denken dat hij het in zich heeft binnen afzienbare tijd door te groeien naar het vereiste Eredivisie-niveau."

Rente is de vierde zomeraanwinst van Heracles. Eerder legde de Eredivisie-club al Rai Vloet, Noah Fadiga en Sinan Bakis vast. Daarnaast werd Delano Burgzorg definitief overgenomen van het Italiaanse Spezia.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd