Willem II-grap over vertrek Peters zorgt voor verdeelde reacties

5 augustus 2020, 13:26   Bijgewerkt: 5 augustus 2020, 14:28

Even ging er een schok door Tilburg, toen Willem II het volgende aankondigde: 'Willem II raakt aanvoerder Jordens Peters kwijt'. Verschillende supporters en media tuinden in het bericht, want het bleek zo'n 45 minuten later om een marketingstunt omtrent het nieuwe thuisshirt te gaan.

Onder meer het Brabants Dagblad gooide een pushbericht met 'Aanvoerder Jordens Peters weg bij Willem II' de wereld in. Kort daarna volgde de nuance in een persbericht van de club. 'Vandaag verscheen op social media het bericht dat we onze aanvoerder Jordens Peters kwijt zijn. Maar... maak je geen zorgen: Jordens blijft komend seizoen gelukkig gewoon bij de club, maar hij is er wel vandoor met de sleutel van de fanshop. Aan jou de taak om de geheime locatie van Peters te ontgrendelen, zodat wij ons nieuwe thuistenue kunnen presenteren!'

In een reactie aan het BD laat de persvoorlichter van Willem II weten 'te begrijpen dat er ook mensen zijn die het een slechte grap vinden.' Spijt heeft de Eredivisionist er echter niet van. "Dat is het risico dat genomen wordt." Naar verluidt wordt het thuisshirt van Willem II aan het eind van de dag gepresenteerd. Al zal de berichtgeving nu iets beter gecheckt worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen