PEC Zwolle zoekt nog concurrent voor linksback Paal

6 augustus 2020, 08:31

PEC Zwolle is node op zoek naar een linksback. De Eredivisie-club zoekt een stand-in voor Kenneth Paal, die in principe eerste keuze is op die positie. Proefspeler Michaël Maria vertrok al na één stagedag vanwege een lichte blessure, maar wordt nog niet helemaal afgeschreven.

Dat vertelt trainer John Stegeman tegenover De Stentor. "Hij gaat revalideren bij PSV, daar komt hij ook vandaan", vertelt de oefenmeester over Maria, die met een blessure naar PEC Zwolle kwam. Daardoor werd de proefperiode al weer snel (tijdelijk) gestopt. "Wij gaan kijken of we nog iemand kunnen vinden. Dat kan Michaël zijn als hij weer fit is, maar ook een ander. We kijken continu om ons heen."

Eerder waren onder andere Gijs Smal en Boy Kemper ook in beeld, maar zij kozen voor respectievelijk FC Twente en ADO Den Haag. Sai van Wermeskerken, Destan Bajselmani en Bram van Polen kunnen in de selectie ook op links uit de voeten, maar worden ingezet als rechtsback en de aanvoerder van PEC als centrale verdediger. Daarom is een concurrent voor Paal meer dan gewenst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen