'Koeman drukte Wijnaldum op hart niet te verlengen'

20 augustus 2020 – Georginio Wijnaldum wordt een steeds serieuzer transferdoelwit voor Ronald Koeman bij FC Barcelona. Buitenlandse media speculeerden er al over en volgens het Algemeen Dagblad zit er ook een kern van waarheid in. Vooralsnog heeft de 29-jarige Wijnaldum zijn eenjarige contract bij Liverpool nog altijd niet verlengd en dat maakt hem haalbaar voor Barcelona.

'Koeman drukte Wijnaldum op hart niet te verlengen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'In de omgeving van Wijnaldum wordt serieus gefluisterd dat Koeman de speler recent nog eens op het hart heeft gedrukt vooral niet bij te tekenen in Liverpool', schrijft het AD. De middenvelder, die in Oranje onder Koeman helemaal opfleurde, zou dan ook héél hoog op het verlanglijstje staan van Koeman. Voor Wijnaldum geldt dat hij een leeftijd heeft bereikt, waarop hij normaliter nog één toptransfer kan maken.

Momenteel heeft Barcelona nauwelijks budget, maar met Koeman aan het roer komt een flink aantal spelers in aanmerking voor een transfer en dat kan Barça weer wat meer financiële mogelijkheden geven.

Lees ook: Koeman gepresenteerd bij FC Barcelona: "Een droom die uitkomt"

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd