VVV-goalie Van Crooy heeft twijfels bij actie Onana

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 oktober 2020 – VVV-Venlo-doelman Delano van Crooy kreeg er afgelopen zaterdag dertien om zijn oren bij de recordzege van Ajax op de Limburgers (0-13). Een drama voor VVV, maar helemaal voor Van Crooy. Na afloop troostte collega André Onana de goalie door een arm om zijn schouder te leggen. Inmiddels heeft Van Crooy zijn twijfels bij de actie van de Ajax-doelman.

VVV-goalie Van Crooy heeft twijfels bij actie Onana

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Een interview geven nadat je dertien tegentreffers hebt geïncasseerd, getuigt van sportiviteit. Al had Van Crooy er niet heel veel zin in, zo vertelt hij bij NOS Langs de Lijn. "Als je profvoetballer bent, hoort het er af en toe gewoon bij." Nadat hij afgelopen zaterdag het veld afliep, kwam Onana al snel bij hem om zijn collega een hart onder de riem te steken.

Waar het er op televisie gemeend uitzag, heeft Van Crooy inmiddels zijn twijfels. Onana leek bij een 0-9 stand namelijk de penalty te willen nemen, die werd gegeven na een overtreding op Sean Klaiber. Uiteindelijk schoot Klaas Jan Huntelaar de strafschop raak."Ja, als je hoort dat hij eigenlijk een penalty tegen mij had willen nemen, dan denk je wel: was zijn actie wel oprecht? Een penalty nemen tegen een andere keeper doe je niet als je respect voor hem hebt. Het zou vernederend zijn geweest."

De recordnederlaag heeft er uiteraard behoorlijk ingehakt bij Van Crooy en VVV-Venlo, dat morgen alweer voor de TOTO KNVB Beker in actie moet komen tegen FC Den Bosch. "Het is niet te beschrijven. "Je voelt niet echt iets, dat is het erge, denk ik. Je bent mentaal stuk, je wilt weg. Iedereen bedoelt het goed, maar je zit niet op medelijden te wachten."

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd