Stegeman heeft spijt van uitspraken over captain Lam

5 november 2020, 15:28

Thomas Lam is zijn basisplaats niet kwijt na zijn dramatische optreden tegen FC Twente (5-1). De aanvoerder van PEC Zwolle maakte afgelopen weekend twee enorme fouten en werd nog voor rust naar de kant gehaald door John Stegeman. De trainer liet zich na afloop van de wedstrijd behoorlijk negatief uit over Lam en heeft inmiddels spijt van zijn uitspraken.

Lam was na de wedstrijd in de Grolsch Veste de gebeten hond bij Stegeman. "Ik verwacht van een speler die Fins international is, dat hij dit soort fouten niet maakt. Ik heb gewisseld omdat ik het niet goed genoeg vond. Kom op, met die tere zieltjes heb ik geen klap te maken. We spelen betaald voetbal en wij geven vanavond alleen maar cadeautjes weg. Daarom verliezen wij hier", zei hij onder meer.

Deze week hebben trainer en speler met elkaar gesproken. "Thomas gaat gewoon spelen en draagt gewoon de aanvoerdersband. Ik vind hem een uitstekende speler, misschien wel een van onze betere spelers. Ik kan er niet zoveel meer aan veranderen. Het is gebeurd, klaar, we gaan weer door", zegt de trainer voor de camera van FOX Sports.

Stegeman heeft wel wat spijt van zijn uitspraken van afgelopen weekend. "Ik ben er niet voor om mensen onnodig te beschadigen. Jullie (de pers, red.) vinden het geweldig als ik iets te emotioneel voor de camera sta. Jullie vak is het om dat te triggeren. Dat lukt jullie weleens. Dat is dan niet goed, ik heb er spijt van dat ik op dat moment niet wat rustiger in mijn hoofd ben", aldus de trainer. "Dat is ook John Stegeman, ik kan slecht tegen mijn verlies. Ik kan ook een toneelstuk opvoeren, dan valt iedereen over hoe authentiek John Stegeman is. Dingen gebeuren, we hebben er een streep onder gezet."

PEC Zwolle gaat vrijdagavond op bezoek bij Fortuna Sittard, de hekkensluiter van de Eredivisie. De Zwollenaren staan met zes punten elfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen