Trotse Ultee: "Ik heb veel vertrouwen in de groep die er staat"

2 december 2020 – Sjors Ultee is erg blij dat Fortuna Sittard heeft besloten hem aan te stellen als de nieuwe hooftrainer. Dat laat de geboren Utrechter weten in een reactie op de clubwebsite. Ultee fungeerde de afgelopen weken als tijdelijke vervanger van de ontslagen Kevin Hofland.

Trotse Ultee: "Ik heb veel vertrouwen in de groep die er staat"

"Ik ben er heel erg trots op dat de club in mij de geschikte kandidaat ziet voor deze klus", aldus een opgewekte Ultee. "Het is een prachtige uitdaging. Ik heb veel vertrouwen in de groep die er staat en ga er alles aan doen om samen met hen en de stafleden iets moois neer te zetten,"

Directielid Sjoerd Ars is op zijn beurt ook tevreden. "We zijn blij dat we eindelijk duidelijkheid kunnen scheppen rondom de trainerspositie. We hebben de afgelopen periode gebruikt om te kijken welke kandidaat het beste aansloot op het door ons geschetste profiel en de samenstelling van de huidige selectie."

Fortuna kent een dramatische seizoensstart en is na tien wedstrijden terug te vinden op de zeventiende plek. Door de slechte resultaten werd Hofland de laan uitgestuurd en is de doelstelling ietwat naar beneden bijgesteld. "Onze primaire doelstelling is handhaving en we zijn er van overtuigd dat we dit samen met Sjors kunnen bewerkstelligen", laat Ars weten.

Eredivisie

gerelateerd