Klopp hoopt op verlenging Wijnaldum: "Hij speelt bijna alles"

7 december 2020 – Georginio Wijnaldum was zondagavond opnieuw belangrijk voor zijn club Liverpool. De regerend landskampioen won mede dankzij een doelpunt van de Oranje-international met liefst 4-0 van Wolverhampton Wanderers. Manager Jürgen Klopp was na afloop duidelijk. Hij hoopt nog altijd dat Wijnaldum zijn contract verlengd.

Klopp hoopt op verlenging Wijnaldum: "Hij speelt bijna alles"

Wijnaldum ligt nog tot komende zomer vast op Anfield en het is zeer de vraag of de middenvelder zijn verblijf gaat verlengen. De dertigjarige Rotterdammer is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Liverpool en zou een nieuwe uitdaging ook wel zien zitten. Onder meer het FC Barcelona van Ronald Koeman zou hem naar verluidt graag verwelkomen.

Als het aan Klopp ligt, blijft de smaakmaker ook de komende jaren actief bij zijn ploeg. "Ik hoop het van harte. Je ziet dat hij bijna alles speelt en we hebben een heel goede relatie", zei de Duitser na afloop van de wedstrijd tegenover de BBC. Man of the Match Wijnaldum gaf zelf geen commentaar. "Ik heb al vaker gezegd dat ik niet spreek over mijn contractsituatie."

Premier League

gerelateerd