VVV rekent niet op transfer van Giakoumakis naar Feyenoord

23 december 2020, 16:35

Er is VVV-Venlo veel aan gelegen om goudhaantje Giorgos Giakoumakis in de winter bij de club te houden. De aanvaller werd onlangs in verband gebracht met Feyenoord, maar die geruchten zijn volgens manager voetbalzaken Stan Valckx uit de lucht gegrepen.

De Griekse zomeraanwinst scoorde al tien keer in de eerste seizoenshelft. Hij mag daardoor alleen voor de hoofdprijs verkassen. De naam van Feyenoord zong rond, maar Valckx ziet daar geen waarheid in. "En ik geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is. We hebben er onlangs nog tegen gespeeld. Ik ken Arnesen (technisch directeur van Feyenoord, red.) goed, dat is besproken", zegt hij tegen L1. "Ons belang is vooral om in de Eredivisie te blijven", aldus Valckx. "We vinden normaal gesproken niet zo'n goede vervanger in de winterperiode. We blijven liever in de Eredivisie, om hem dan in de zomer te verkopen."

VVV staat momenteel vijftiende. Als de concurrentie vanavond wint, kan het team zelfs nog wat zakken op de ranglijst. Van paniek is er echter geen sprake. "We staan waar we staan. Maar dat is ook waar VVV historisch staat. In vergelijking met voorgaande jaren hebben we veel meer balbezit en scoren we meer. We krijgen ook meer doelpunten tegen, maar dat komt vooral door de 13-0 tegen Ajax", weet de beleidsbepaler. Hij geeft tevens aan te gaan zoeken naar een verdedigende middenvelder in de winterse transferperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen