Spoorboekje: Vitesse speelt in bekertoernooi, ook United in actie

9 februari 2021, 07:00   Bijgewerkt: 8 februari 2021, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 9 februari.

Wedstrijden

Excelsior - Vitesse (20.30 uur)

Na de afgelaste Eredivisie- en Eerste Divisie-wedstrijden van zondag en maandag wordt er vanavond waarschijnlijk wel weer gevoetbald in Nederland. Op Woudestein spelen Excelsior en Vitesse de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de KNVB Beker. De club uit Arnhem is het aan zijn stand verplicht om de laatste vier te bereiken, maar in het bekertoernooi kan het altijd alle kanten op.

Manchester United - West Ham United (20.30 uur)

De kans is groot dat we Donny van de Beek vanavond weer eens in actie zien bij Manchester United. De Nederlandse middenvelder houdt doorgaans de bank warm bij de Engelse grootmacht, maar krijgt in de toernooien doorgaans meer speeltijd. Manchester United speelt vanavond in de achtste finale van de FA Cup tegen West Ham United, mogelijk een nieuwe kans voor Van de Beek om te laten zien wat hij waard is.

Real Madrid - Getafe (21.00 uur)

Met vermoedelijk slechts twaalf fitte selectiespelers treedt Real Madrid vanavond aan tegen Getafe. Bij de Madrilenen zijn Sergio Ramos, Eden Hazard, Rodrygo Goes, Dani Carvajal, Federico Valverde geblesseerd, terwijl Toni Kroos geschorst is en achter de namen van Álvaro Odriozola en Éder Militão grote vraagtekens staan. Om enigszins in het spoor te blijven van koploper Atlético Madrid mag De Koninklijke geen fout maken tegen Getafe, aal blijft zelfs bij een zege het gat heel groot.

Voetbal op tv

20.00 uur: Excelsior - Vitesse, ESPN - live verslag van het bekerduel

20.30 uur: Manchester United - West Ham United, Ziggo Select - live verslag van het FA Cup-duel

21.00 uur: Real Madrid - Getafe, Ziggo Sport - live verslag van het LaLiga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen