Vlap kreeg shirt van idool: "Ben enorm fan van hem"

16 februari 2021, 15:02

Met een doelpunt en een assist groeide Michel Vlap maandagavond uit tot de gevierde man aan de kant van Arminia Bielefeld. De middenvelder, die zijn debuut maakte voor de Bundesliga-club, zette zijn ambities met een glansrol kracht bij. Hij werd in ieder geval beloond met het shirt van een van zijn idolen.

Vlap geniet nog altijd na van het droomdebuut. "Ik heb de goal al een paar keer teruggezien, het was ook echt een goede goal vind ik", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik draai goed weg bij die twee verdedigers van Bayern en schiet de bal goed binnen. Neuer was er boos om zag ik, maar hij kon er volgens mij niet zoveel aan doen. Als ik rond de zestien kom, lijkt het wel alsof alles in slow-motion gaat bij mij. Alsof ik nog beter geconcentreerd ben dan elders op het veld. Dat had ik bij deze goal ook."

De 23-jarige middenvelder, die wordt gehuurd van RSC Anderlecht, ruilde van shirt met topspits Robert Lewadowski. "Die dacht waarschijnlijk van: die jongen van die goal mag mijn shirt wel hebben. Hij was niet eens zo chagrijnig door het gelijkspel. Ik ben er echt blij mee want ik ben echt een enorme fan van hem. Ik vind hem een van de beste spitsen ter wereld."

Vlap brak door bij SC Heerenveen en verdiende een transfer naar de Belgische top. Bij Anderlecht kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe. Arminia bood en ontsnappingsroute. De promovendus heeft de goals van Vlap keihard nodig in de strijd tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen