Snoei verwacht dat transfervrije Seuntjens bij De Graafschap blijft

8 maart 2021 – Als het aan Mike Snoei ligt dan blijft Ralf Seuntjens bij De Graafschap. De spits is komende zomer transfervrij en wordt in verband bracht met een overgang naar NAC Breda. Seuntjens gaf na de wedstrijd tegen FC Eindhoven van afgelopen maandagavond al aan dat hij met beide clubs in gesprek is. Snoei houdt zijn topschutter het liefst gewoon op de Vijverberg.

Snoei verwacht dat transfervrije Seuntjens bij De Graafschap blijft

"Ik reken erop dat hij hier blijft", aldus Snoei in gesprek met Omroep Gelderland. "Ralf heeft mij aangegeven dat hij nog een jaar met mij hier wil werken. Daar wil ik hem aan houden. Hij heeft een serieuze aanbieding van De Graafschap gehad om zijn contract te verlengen. Ik snap dat hij nog graag eens voor NAC wil spelen, maar ik reken er toch op dat hij blijft."

Seuntjens komt namelijk uit Breda en was in het verleden al bijna speler van NAC. Destijds ging die stap niet door voor de Brabander, die zich voorlopig richt op De Graafschap. "Ik ben nu speler van De Graafschap en wil met deze club promoveren", vertelde de centrumspits, die eerder de clubkleuren van RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar en VVV-Venlo verdedigde.

Het moment dat NAC interesse toont in Seuntjens is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. De Bredanaars azen net als De Graafschap op promotie naar de Eredivisie en treffen elkaar binnenkort nog in het Rat Verlegh Stadion. De Doetinchemers hebben de tweede plek momenteel in handen, terwijl NAC met zeven punten minder op plek vier staat. Zij hebben wel een duel minder gespeeld.

gerelateerd