De Graafschap verrast door Seuntjens: "In de steek gelaten"

9 maart 2021 – Ralf Seuntjens zet vermoedelijk voor dit weekend nog zijn handtekening onder een contact bij NAC Breda. Voor De Graafschap komt de naderende transfer naar een directe concurrent hard aan. Seuntjens vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij naar Breda.

De Graafschap verrast door Seuntjens: "In de steek gelaten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Omroep Gelderland meldt dat Seuntjens ook een serieuze aanbieding van De Graafschap op zak heeft. De Doetinchemmers hoopten de topscorer en sterspeler langer aan zich te kunnen binden. De omroep probeerde Mike Snoei te benaderen, maar hij was niet bereikbaar voor commentaar, Snoei zou teleurgesteld zijn dat zijn rechterhand naar de concurrent vertrekt.

Lees ook: 'Seuntjens tekent contract voor twee jaar bij NAC'

De Graafschap zit enorm met de kwestie in zijn maag en voelt zich in de steek gelaten. Met dertien treffers is Seuntjens de meest trefzekere speler van De Graafschap, momenteel de nummer twee in de Keuken Kampioen Divisie. Als het de huidige klassering weet vast te houden, promoveert het aan het einde van het seizoen naar de Eredivisie.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd