Koopmeiners erkent revanchegevoelens bij AZ: "Extra gretig"

13 maart 2021, 22:35

Teun Koopmeiners was zaterdagavond belangrijk bij de ruime 4-1 zege van AZ op FC Twente. Zelf maakte hij tegen het einde van de wedstrijd de laatste treffer, maar eerder zag hij zijn vrije trap ook al door Joël Drommel het Twente-doel in gewerkt worden. "Ik denk dat het voor mij en voor Drommel beter is als hij gewoon op mijn naam komt", lachte de aanvoerder na afloop.

De overwinning was welkom bij AZ, nadat het vorige week met 2-1 onderuit ging in de 'zespuntenwedstrijd' tegen Vitesse. Dat dat meespeelde, erkende ook Koopmeiners. "We hadden het er voor de wedstrijd over: na zo'n nederlaag tegen een directe concurrent wil je je heel graag revancheren en herstellen. Dan ben je misschien wel extra gretig om weer drie punten te pakken." Doordat die opdracht geslaagd is, profiteert AZ morgen hoe dan ook van puntverlies van óf PSV, óf Feyenoord, die elkaar in een onderling duel treffen.

Ook Koopmeiners zelf werd nog even besproken, nadat geruchten circuleerden dat hij een stap naar het buitenland zou kunnen maken. "Je weet hoe de voetbalwereld werkt", reageerde Koopmeiners luchtig. "Als je het goed doet, is er altijd interesse." Op de vraag of er concrete interesse uit Engeland is, lachte de middenvelder: "Ik ga helemaal niks bevestigen. Ik ben nu nog lekker hier en heb het onwijs naar m'n zin. Laten we eerst maar eens mooi eindigen met AZ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen