Lang denkt al aan zomers vertrek bij Club Brugge

23 maart 2021, 17:38

Noa Lang behoort dit seizoen tot de absolute smaakmakers van de Belgische competitie. De aanvaller was al twaalf keer trefzeker en bereidde zeven treffers voor, waarmee hij een groot aandeel heeft in de macthspositie die Club Brugge dit seizoen vergaarde. Met zijn imponerende spel speelde Lang zich in de kijker van de internationale top.

Momenteel bereidt Lang zich met Jong Oranje voor op het jeugd-EK, dat komende woensdag begint met de groepsfase. In gesprek met ESPN filosofeert de aanvaller over zijn toekomst. "Eerlijk is eerlijk, je weet nooit hoe het gaat natuurlijk. Je kan wel zeggen: ik blijf, maar je weet nooit wat er op je pad komt of wat er gebeurt", aldus de aanvaller. "Het wordt afwachten, maar ik moet eerst mijn oude vorm zien terug te vinden. En weer fit worden. Dan zien we het wel."

Lang is een van de meest waardevolle spelers in de Belgische competitie en beleeft daarmee een geweldig debuutseizoen in België. Na een verhuurperiode bij FC Twente voelde Lang zich genoodzaakt Ajax te verruilen voor Brugge, waar hij op meer speeltijd kon rekenen. De Belgische topclub sloot de deal van de eeuw: Lang wordt dit seizoen gehuurd en maakt aan het eind van het seizoen voor zes miljoen euro de overstap.

Met Jong Oranje strijdt Lang om de eerste eindzege van Jong Oranje sinds 2007. Woensdag opent Jong Oranje het toernooi met een clash tegen de generatiegenoten uit Roemenië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen