Hazard herstelt snel, maar is nog niet inzetbaar tegen Liverpool

5 april 2021 – Eden Hazard is sneller dan verwacht hersteld van een beenblessure, maar nog niet fit genoeg om dinsdag in actie te komen als Real Madrid het in de kwartfinale van de Champions League opneemt tegen Liverpool. Goed nieuws voor de Madrilenen is dat Federico Valverde dan wel inzetbaar is.

Hazard herstelt snel, maar is nog niet inzetbaar tegen Liverpool

Nog niet zo lang geleden werd gevreesd voor het einde van het seizoen van Hazard. De Belgische aanvaller raakte enkele weken geleden geblesseerd en leek onder het mes te moeten om zijn klachten te verhelpen. De operatie kwam er niet en na een rustperiode keerde Hazard vorige week terug op het trainingsveld. Maandag trainde hij opnieuw met de groep.

Zinédine Zidane kan snel weer een beroep doen op Hazard, maar dinsdag nog niet. "We nemen geen risico's", zo maakte de Franse oefenmeester van Real Madrid maandag duidelijk tijdens zijn persconferentie richting de eerste ontmoeting met Liverpool. "Hij moet rustig blijven, het gaat stap voor stap."

Valverde maakt daarentegen wel deel uit van de selectie van De Koninklijke voor het duel met Liverpool. Dani Carvajal is dicht bij zijn rentree, maar zal op z'n vroegst komend weekend in de Clásico tegen FC Barcelona zijn rentree maken. Sergio Ramos kampt met een kuitblessure en is voorlopig nog niet inzetbaar.

LaLiga

gerelateerd