'Ihattaren hard op weg naar de uitgang bij PSV'

12 april 2021 – Mohamed Ihattaren lijkt bezig aan zijn laatste weken als speler van PSV. De negentienjarige middenvelder kwam op bezoek bij VVV-Venlo geen minuut in actie en lijkt daarom komend seizoen op zoek te moeten naar een nieuwe werkgever. PSV had Ihattaren niet nodig om met 0-2 te winnen in Limburg.

'Ihattaren hard op weg naar de uitgang bij PSV'

Vorige week was Ihattaren met zijn wonderschone goal tegen Heracles Almelo nog de grote man, dit weekend bleef hij op de bank. Volgens De Telegraaf is de middenvelder dan ook hard op weg naar de Eindhovense uitgang. Ihattaren beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak bij PSV, maar kan dit seizoen nauwelijks op basisplaatsen rekenen. 

De middenvelder kwam tot 21 optredens, waarvan meer dan de helft als invaller. Daarin was hij driemaal trefzeker en bereidde hij twee goals voor. De linkspoot ruziede geregeld met trainer Roger Schmidt, die hem zelfs een keer buiten de wedstrijdselectie liet. Ihattaren kreeg afgelopen maand de volgende tik nadat hij niet werd opgeroepen voor het Nederlands elftal én Jong Oranje.

Wat de volgende bestemming van het toptalent wordt, is nog niet bekend. Regelmatig wordt hij in verband gebracht met een overstap naar Ajax.

PSV

gerelateerd