Kallon toont 'justice'-shirt: "Vorig seizoen werden we niet beloond"

17 april 2021 – De vreugde was vrijdagavond enorm bij SC Cambuur nadat tegen Helmond Sport (4-1) officieus werd veiliggesteld. Issa Kallon maakte één van de doelpunten en toonde na zijn goal een shirt met daarop de tekst 'justice'. Hij denkt dat iedereen wel begrijpt waarom.

Kallon toont 'justice'-shirt: "Vorig seizoen werden we niet beloond"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Na de wedstrijd verklaarde hij bij Omrop Fryslan zijn keuze omdat shirt te laten zien aan de camera's. "Vorig seizoen werden we niet beloond, nu wel. Vandaar dit shirt. Cambuur komt eraan en we zijn er", zei hij. "Wat we dit seizoen hebben gedaan is dan ook erg knap", zei Kallon, die zag dat er duizenden fans bijeen waren bij het stadion. ''Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Het is echt onbeschrijfelijk. Hier praat je jaren lang over. De steun die ze ons geven is echt fantastisch."

Aanvoerder Erik Schouten was ook erg trots op zijn team. Dat de ontlading groot was, begreep hij maar al te goed. "Dat mag ook wel na twee jaar. We hebben het verdiend met z'n allen. We gaan er een mooi avondje van maken met z'n allen en hopelijk nog een paar mooie weken." Controleur Mees Hoedemakers ging nog iets verder in zijn complimenten. "Wat we twee jaar lang gepresteerd hebben is buitenaards. Ik had het niet beter kunnen wensen. Dit is echt genieten hoor."

Verdediger Calvin Mac-Intosch sluit zich daar bij aan. "Mensen van de buitenwereld kunnen denk ik niet beseffen hoe hard de klap vorig jaar was dat we niet gepromoveerd waren. Dat kan ik echt niet uitleggen. Dat we dat nu bereikt hebben is onbeschrijflijk."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd