Vieri dreigt loopbaan te moeten beëindigen

20 juli 2006, 18:06

Christian Vieri stapte enkele weken geleden over van AS Monaco naar Sampdoria, maar de kans is groot dat hij geen enkele wedstrijd zal spelen voor zijn nieuwe werkgever. De 33-jarige spits kampt met een chronische blessure aan zijn knie en overweegt om een punt achter zijn indrukwekkende carrière te zetten.

De bonkige aanvaller heeft de eerste trainingen van Sampdoria moeten laten schieten en is momenteel zijn toekomst aan het overdenken. De clubleiding van Sampdoria heeft in een speciale persverklaring aangegeven dat hij hiervoor alle tijd krijgt die hij nodig heeft. "Wij staan volledig achter de mens Christian Vieri. Dit is een enorm belangrijke keuze, zowel sportief als privé. Wij zullen hem geen enkele druk opleggen, de keuze is aan hem."

Vieri kende als voetballer een rusteloos bestaan. Sinds hij in het seizoen 1991/1992 bij Torino debuteerde in het betaalde voetbal, wisselde hij liefst elf keer van club. De spits kwam achtereenvolgens uit voor Pisa, Ravenna, Venezia, Atalanta Bergamo, Juventus, Atletico Madrid, Lazio Roma, Internazionale, AC Milan en AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen