Twente trapt drukke transferzomer af met komst Misidjan

10 juni 2021 – Virgil Misidjan is de tweede aanwinst van FC Twente. De 27-jarige vleugelaanvaller werd donderdag officieel gepresenteerd door de club, die daarmee een eerste stap heeft gezet in wat een zeer drukke transferzomer zal worden. Misidjan komt transfervrij over van PEC Zwolle en tekende een contract voor twee seizoenen.

Twente trapt drukke transferzomer af met komst Misidjan

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en hoop op een mooie tijd bij FC Twente", vertelde Misidjan op de clubwebsite. "Dat ik hier straks in een volle Grolsch Veste kan spelen, met de sfeer van de supporters, daar verheug ik me echt op. Na een gesprek met Jan Streuer en Ron Jans was mijn gevoel direct goed. Na een moeilijke periode heb ik me afgelopen maanden bij Zwolle weer kunnen laten zien, die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken."

Technisch directeur Jan Streuer zelf is vooral blij met de creativiteit en het scorend vermogen dat met Misidjan binnen wordt gehaald. Bovendien kan hij op beide flanken uit de voeten en brengt hij ervaring met zich mee, redeneerde hij. Misidjan dook afgelopen seizoen bij PEC Zwolle weer op in de Eredivisie, nadat hij na zijn vertrek bij Willem II in 2013 avonturen bij het Bulgaarse Ludogorets en het Duitse FC Nürnberg aan was gegaan.

Misidjan is na doelman Lars Unnerstall de tweede aanwinst in wat vermoedelijk een drukke transferzomer zal worden voor Twente. Veel spelers uit de selectie van afgelopen seizoen waren gehuurd of beschikken over een aflopend contract. Met de komst van Misidjan is het vertrek van Luciano Narsingh en Issah Abass in ieder geval deels opgevangen. Ook hoopt de club nog altijd om Vaclav Cerny - afgelopen seizoen gehuurd van FC Utrecht - definitief over te nemen.

Eredivisie

gerelateerd