'Feyenoord doet ervaren doelman FC Midtjylland aanbieding'

15 juni 2021 – Feyenoord maakt werk van de komst van Jesper Hansen, zo weet het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden. De Rotterdammers hebben de 36-jarige doelman van FC Midtjylland een aanbieding gedaan. Van een akkoord is nog geen sprake.

'Feyenoord doet ervaren doelman FC Midtjylland aanbieding'

Hansen moet in De Kuip de opvolger worden van Nick Marsman. De reservedoelman had de optie om zijn verbintenis bij Feyenoord te verlengen, maar koos voor een avontuur in de Major Soccer League. Daar staat hij onder contract bij Inter Miami, de club van mede-eigenaar David Beckham.

Lukt het Feyenoord om Hansen te strikken, dan hebben de Rotterdammers volgend seizoen een doelman met een schat aan ervaring op de loonlijst staan. De routinier keepte meer dan driehonderd wedstrijden in de Deense competitie en heeft ook de nodige Europese ervaring. Zo speelde hij tien wedstrijden in de Champions League. Afgelopen seizoen verdedigde hij nog het doel van Midtjylland in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax.

Hansen begon zijn loopbaan bij FC Nordsjaelland en verliet die club pas in 2013. Daarna keepte hij nog in Frankrijk bij Thonon Évian FC en SC Bastia en in Denemarken bij Lyngby BK en Midtjylland.

Feyenoord

gerelateerd