Feyenoord vindt verdediger; uitgaande transfers PSV in aantocht

27 juli 2021, 00:30   Bijgewerkt: 26 juli 2021, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 26 juli. 

Done deal! Feyenoord heeft gewenste verdediger Trauner binnen

Feyenoord heeft de gewenste en broodnodige rechter centrale verdediger eindelijk binnen. De 29-jarige Oostenrijker Gernot Trauner zette maandag zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 in De Kuip. Eerder wist RTV Rijnmond te melden dat de transfersom voor LASK Linz één miljoen euro bedraagt en door bonussen nog kan oplopen tot maximaal twee miljoen.

'PSV zo goed als rond met Nice; transfersom fors omhoog'

Het duurt niet lang meer voordat Pablo Rosario vertrekt bij PSV. De Eindhovense club is op hoofdlijnen akkoord met het Franse OGC Nice over een transfer van de 24-jarige middenvelder. De club heeft daarbij de transfersom nog flink op weten te krikken: er wordt gesproken van een bedrag van naar schatting zes miljoen euro.

'Functie Oranje betekent voor Danny Blind vertrek bij Ajax'

Als Danny Blind bij Oranje aan de slag gaat als assistent van bondscoach Louis van Gaal, betekent dat een einde van zijn plek in de raad van commissarissen van Ajax. De twee functies zijn volgens rvc-voorzitter Leen Meijaard niet verenigbaar. "Ik vind het voorbarig, maar wordt Danny assistent-bondscoach, dan treedt hij terug", werd hij geciteerd.

'Ajax kan verder zoeken: Spurs wil Bergwijn niet kwijt'

Steven Bergwijn mag niet vertrekken bij Tottenham Hotspur. Daarover zou de Londense club duidelijk zijn. De linksbuiten stond in de belangstelling van Ajax, maar de Amsterdammers lijken dus verder te kunnen zoeken. Dat meldde transferexpert Fabrizio Romano maandagavond tijdens een livesessie op Twitch.

ED: Sadílek is volgende PSV'er die stap kan maken

Michal Sadílek zou de volgende speler kunnen worden die vertrekt bij PSV. De Tsjechische middenvelder uit de eigen jeugdopleiding staat namelijk in de belangstelling van Sparta Praag. De topclub uit Sadíleks thuisland denkt aan huurtransfer met optie tot koop.

Rol van Trauner is duidelijk: "Speler die ze aanstuurt"

Gernot Trauner mag zich officieel speler van Feyenoord noemen. De Oostenrijker werd maandagavond gepresenteerd, waarmee de Rotterdammers hun broodnodige rechter centrale verdediger binnen hebben. In een eerste interview was Trauner duidelijk over wat zijn rol binnen de ploeg van Arne Slot gaat worden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen