Ihattaren debuteert nog niet voor Juventus en wordt verhuurd

31 augustus 2021, 16:41

Mohamed Ihattaren (19) zal dit seizoen zijn debuut nog niet maken in het eerste elftal van Juventus. De talentvolle middenvelder rondde dinsdag zijn overstap naar Turijn af vanuit Eindhoven, maar wordt door de Oude Dame meteen weer verhuurd. Sampdoria heeft zich namelijk verzekerd van de diensten van de negentienjarige voetballer.

Dat heeft Sampdoria dinsdagmiddag bekend gemaakt. Niet veel eerder op de dag kwam vanuit Juventus de witte rook over de deal van Ihattaren van PSV naar de topclub, maar al duidelijk was dat hij onder Massimiliano Allegri niet meteen een kans zou krijgen in het eerste elftal. Er werden meerdere clubs gelinkt aan de diensten van Ihattaren op huurbasis, maar de nummer dertien van Italië gaat er dus mee aan de haal.  

Lees ookPSV neemt officieel afscheid van Ihattaren: "Ups en downs"

Sampdoria kondigt aan dat Ihattaren voor één jaar wordt gehuurd van Juventus. Door de goede banden van zaakwaarnemer Mino Raiola met Juventus, die eerder Matthijs de Ligt naar de Italiaanse topclub bracht, is de oud-PSV'er vermoedelijk in Turijn terechtgekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen