Koopmeiners ziet zege uit handen glippen: ''Sorry dat ik het zeg"

2 november 2021 – Teun Koopmeiners stond dinsdagavond de pers teleurgesteld te woord, ondanks een prima optreden. De middenvelder wist zich tegen Manchester United te onderscheiden met een aantal uitstekende passes. De voetballer, die deze zomer de overstap maakte van AZ naar Atalanta Bergamo, voelt zich op zijn plek in Italië. 

Koopmeiners ziet zege uit handen glippen: ''Sorry dat ik het zeg"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik voel me goed hier, ik ben heel gelukkig. De club bevalt goed, de groep, de trainer. Ik ben blij met de minuten die ik krijg. De visie en het systeem hier zijn wel compleet anders. Dat vergt aanpassingstijd. Hier wordt van een controlerende middenvelder iets anders gevraagd dan in Nederland. Bij AZ was ik meer een spelverdeler die overal mocht lopen. Daarom ben ik blij dat ik al zoveel minuten kan maken", vertelt de middenvelder bij RTL7.

Koopmeiners en zijn ploeggenoten leken op weg naar een mooie driepunter, maar Cristiano Ronaldo stak daar een stokje voor. Hij scoorde beide doelpunten voor Manchester United. De laatste pas in de blessuretijd. "We weten dat hij die kwaliteiten heeft, dat weet iedereen. Twee weken geleden deed hij ons ook al de das om…"

Het late puntverlies deed pijn, erkent de middenvelder. De Italianen kwamen voor rust op voorsprong en na rust weer. Beide keren werd het dus weggegeven. "Voor de neutrale toeschouwer was dit een fantastische avond, maar voor ons is dit heel zuur", vertelt Koopmeiners. "Hier kunnen we niet mee leven, zeker niet als je hem nog zo tegen krijgt. Het is gewoon kut, sorry dat ik het zeg. Maar toch, al met al hebben we een goede pot laten zien."

Reacties

Serie A

gerelateerd