Erwin Koeman trekt interview in na onrust bij Israëlische club

26 november 2021, 11:09   Bijgewerkt: 26 november 2021, 11:21

Erwin Koeman is momenteel niet aan de makkelijkste trainersklus van zijn carrière bezig. De trainer is werkzaam bij Beitar Jeruzalem, een club waar bestuurlijke onrust en lastige supporters aan de orde van de dag is. Het leidde er deze week toe dat hij de NOS heeft verzocht een interview van afgelopen week niet te publiceren.

Dat meldde de NOS zelf, die daarbij gehoor gaf aan de oproep van Koeman. Het had te maken met een nieuwe rel, waarbij de toch al omstreden clubeigenaar Moshe Hogeg is gearresteerd. Hij wordt verdacht van liefst 21 verschillende zaken, zo vertelde NOS-correspondent Ties Brock. "Fraude en oplichting, maar ook zeden- en drugsdelicten."

'Door alle commotie rond de eigenaar wil Koeman niet dat het interview verschijnt en die wens respecteert de NOS', liet de omroep zelf weten. 'Ondanks dat het een persoonlijk verhaal is en hij geen verkeerd woord over de club heeft gezegd, wil Koeman voorkomen dat er op wat voor manier dan ook nog meer onrust ontstaat.' Naast de bestuurlijke onrust die er al is, is ook de beruchte harde kern van de club reden om de publiciteit te mijden.

Koeman zelf richt zich ondanks alles puur op de sportieve prestaties bij de Israëlische club. In dat opzicht heeft er een belangrijke maand voor de boeg. In december speelt Beitar tegen topclubs Maccabi Tel Aviv, Maccabi Haifa (de Conference League-tegenstander van Feyenoord) en Hapoel Beer Sheeva. Als klap op de vuurpijl staat daarna ook de beladen stadsderby tegen Hapoel Jeruzalem op het programma. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen