'Christensen dreigt Barcelona-transfer mis te lopen door De Ligt'

25 december 2021, 20:53

Barcelona lijkt de slag om de in de zomer transfervrije Andreas Christensen te winnen. Dat meldt de Catalaanse krant Sport. De Catalanen zouden al een principeakkoord hebben bereikt met de 25-jarige centrumverdediger van Chelsea.

Christensen mag de deur van Stamford Bridge op 1 juli transfervrij achter zich dicht trekken. Het geluid klinkt echter dat Barcelona nog niet doorpakt, nu het weet dat Matthijs de Ligt Juventus wil verlaten. Zuur voor Christensen, die naar verluidt de afgelopen maanden heel enthousiast is geweest over een mogelijke overstap van Engeland naar Camp Nou.

Barcelona staat nu voor een keuze: of de goedkope Christensen binden, of toch voor De Ligt - die minimaal vijftig miljoen euro moet gaan kosten - gaan. De Catalaanse topclub loopt echter het risico dat Christensen niet wil afwachten wat het besluit van de club is. De verdediger schijnt meer opties te hebben, waaronder Bayern München én de huidige club van De Ligt: Juventus.

Lees ook: 'Beast' De Ligt gekozen in beste elftal van Italië

De sportkrant claimt dat Barcelona al ruim een jaar in contact staat met Christensen. De Deen was eerder al dicht bij een verhuurperiode aan de La Liga-club, maar die ging op het laatste moment niet door. De in aantocht zijnde presidentsverkiezingen zouden daar de reden van zijn. De Ligt was ook al eerder in beeld bij Barcelona, maar koos in die zomer van 2019 dus voor een Italiaans avontuur bij Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen