'Vier clubs tonen interesse, maar Dest wil Barça niet verlaten'

30 december 2021, 18:52

Als het aan Sergiño Dest ligt, maakt hij het seizoen gewoon af bij FC Barcelona. De 21-jarige vleugelverdediger is in de etalage gezet door zijn werkgever, maar ziet volgens Mundo Deportivo niets in een winters vertrek.

Barça wil Dest verkopen om ruimte te maken in het salarishuis. De Catalanen moeten in de salariskosten snijden om Ferran Torres en eventueel andere aanwinsten in te schrijven. Voor Dest is er de nodige interesse. Naar verluidt hebben vier clubs belangstelling getoond voor de voormalig speler van Ajax.

Eén van de geïnteresseerde clubs is Bayern München, dat Dest al eens probeerde te halen toen hij nog in de Johan Cruijff ArenA speelde. Ook Chelsea hoopt de Amerikaans international in te lijven. De Londense club wil een back aantrekken omdat Ben Chilwell door een zware blessure dit seizoen niet meer in actie komt.

Hoewel Dest gevleid is door de interesse van de Europese topclubs, is hij niet voornemens om al na iets meer dan een jaar Barcelona te verlaten. De vleugelverdediger, die dit seizoen met een aantal blessures te maken heeft gehad, wil de komende tijd laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor het team van Xavi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen