WhatsApp-gesprek gelekt: Dani Alves loog over Barça-terugkeer

1 januari 2022 – Dani Alves heeft gelogen. De vleugelverdediger liet vrijdag weten dat hij niet bij FC Barcelona wilde terugkeren onder Josep Maria Bartomeu, de voorgang van de huidige president Joan Laporta. Uit een gelekt WhatsApp-gesprek tussen het tweetal blijkt echter dat de Braziliaan zichzelf nog heeft aangeboden bij de Catalaanse club.

WhatsApp-gesprek gelekt: Dani Alves loog over Barça-terugkeer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik ging weg toen hij president was en het had geen zin om weer met hem te gaan werken", vertelde de vleugelverdediger tegenover Alkass Sports Channels. Daar reageerde Bartomeu op door een gesprek van die tijd te laten lekker in de Spaanse media. Daaruit blijkt dat de vork anders in de steel zit en dat de Braziliaan ook toen al liet weten terug te willen naar Camp Nou.

'Meneer de president, hoe gaat het? Ik wil terugkomen en op het WK in 2022 actief zijn als speler van Barça. We kunnen toch onze trots opzij schuiven? We hebben elkaar nodig', stuurde Alves. Bartomeu kon de voetballer niets beloven, zo stuurde hij terug: 'Terugkeren is geen probleem, maar de technisch directeur moet het er natuurlijk wel mee eens zijn.'

Tot een deal kwam het destijds dus niet, maar dit seizoen keerde hij alsnog terug in Catalonië. De verdediger was transfervrij en Xavi zag in hem een welkome aanvulling op de selectie, met zijn ervaring. De vleugelverdediger kwam buiten de transferperiode, waardoor hij nog niet mocht spelen in officiële wedstrijden. Nu kan hij wel ingeschreven worden, aangezien de transferperiode is begonnen.

Reacties

LaLiga

gerelateerd