Spurs vreest maand na Europees drama opnieuw corona-uitbraak

3 januari 2022, 19:34

Tottenham Hotspur moet opnieuw serieus vrezen voor een flinke uitbraak van het coronavirus in de selectie. De Londenaren werden vorige maand ook al keihard getroffen door een virusgolf, waardoor er een streep moest door de plannen om Europese overwintering af te dwingen. Dat ticket ging naar Vitesse.

Spurs had aan een ruime zege op het al geplaatste Stade Rennes genoeg om Vitesse af te troeven in de strijd om overwintering in de Conference League, maar door een gigantische corona-explosie in de selectie kon Tottenham geen volwaardig elftal op de been brengen. Omdat er geen geschikte inhaaldatum kon worden gevonden, leed Tottenham een reglementaire nederlaag.

Komende woensdag staat Tottenham Hotspur in de League Cup tegenover Chelsea. Mogelijk wordt de selectie van coach Antonio Conte opnieuw geteisterd door een uitbraak, want uit zelftesten zijn twee nieuwe coronagevallen geconstateerd. Spurs heeft direct de hele selectie getest en vreest voor meer positieve testuitslagen.

"Hopelijk wordt het niet erger", sprak Conte op een persconferentie. "We moeten hier een beetje mee leren leven." In het weekend neemt Tottenham Hotspur het in de FA Cup op tegen Morecambe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen