'NAC Breda nog niet onder indruk van Haye-biedingen Heerenveen'

13 januari 2022, 15:58

NAC Breda en sc Heerenveen zijn nog ver verwijderd van een akkoord over de overgang van middenvelder Thom Haye. De Friezen kunnen vooralsnog niet voldoen aan de transfersom die de Brabantse club in haar hoofd heeft.

Daardoor lijkt Haye vrijdag nog gewoon in actie te kunnen komen voor NAC in het thuisduel met koploper FC Volendam. BN DeStem stelt in ieder geval dat sc Heerenveen aan zet is in de onderhandelingen. NAC zou namelijk geenszins van plan zijn om water bij de wijn te doen en het prijskaartje van Haye te verlagen.

Het eerste bod dat sc Heerenveen uitbracht op het jeugdexponent van AZ, werd door NAC van tafel geveegd. Algemeen directeur Matthijs Manders van de Bredase club doet echter geen uitlatingen over de transfersom waarvoor Haye dan wél is over te nemen. Manders zou sc Heerenveen hebben verteld dat het moet blijven bieden en vanzelf wel hoort of het bedrag acceptabel genoeg is om Haye te laten verkassen.

Lees ook: Heerenveen laat oog vallen op gewilde Haye

De 26-jarige Haye heeft in het Rat Verlegh Stadion nog een contract tot de zomer van 2023. Dit seizoen ontbrak hij nog maar één keer in het elftal van NAC. In de twintig wedstrijden die hij speelde, was hij vijf keer trefzeker en gaf hij zeven assists. Haye kwam eerder ook uit voor ADO Den Haag, Willem II en het Italiaanse Lecce.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen