Ajax-aanvoerder Tadic loopt Team of the Year mis in FIFA22

20 januari 2022, 20:07

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic (33) is een plek in het Team of the Year op FIFA misgelopen. De aanvaller was de enige genomineerde vanuit de Nederlandse competitie, maar heeft een plek in het fraaie elftal uiteindelijk niet op gered. De organisatie FIFA22 heeft de uitverkiezingen donderdag wereldkundig gemaakt. 

De afgelopen periode waren er diverse acties vanuit Amsterdam om Tadic in het elftal te krijgen. De #VoteTadic ging de afgelopen weken volop rond bij Ajax, maar het is de achterban van de regerend titelhouder niet gelukt om de Serviër in het elftal te krijgen. Het is niet bekend hoeveel stemmen de captain van Ajax uiteindelijk heeft gekregen.

Niet alleen Tadic is afgevallen, maar nog een aantal grote namen. Onder anderen Mohamed Salah (Liverpool), Romelu Lukaku (Chelsea), Phil Foden (Manchester City), Pedri (FC Barcelona), Thomas Müller (Bayern München), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Erling Haaland (Borussia Dortmund), David Alaba (Real Madrid) en Giorgio Chiellini (Juventus) van de grote Europese clubs vielen naast Tadic af. 

Lees ook: Robert Lewandowski troeft Lionel Messi tijdens FIFA-gala wél af

Team of the Year: Gianluigi Donarumma (AC Milan/Paris Saint-Germain); Achraf Hakimi (Internazionale/Paris Saint-Germain), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Ruben Dias (Manchester City), Joao Cancelo (Manchester City); Kanté, Jorginho (beiden Chelsea), Kevin de Bruyne (Manchester City); Lionel Messi (FC Barcelona/Paris Saint-Germain), Robert Lewandowski (Bayern München), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen