Tadic: "Overmars verdient het om groots terug te komen"

6 maart 2022, 10:29

Dusan Tadic heeft het in de media opnieuw opgenomen voor Marc Overmars. De directeur voetbalzaken van Ajax vertrok een maand geleden toen bleek dat hij meerdere vrouwelijke collega's had lastiggevallen met grensoverschrijdende berichten. De aanvoerder ging daar niet inhoudelijk op in, maar sprak wel wederom zijn steun uit.

"Natuurlijk zit het je niet lekker", zei Tadic tegenover de NOS. "Hij heeft mij naar deze club gebracht. Voor Ajax spelen is altijd een droom van me geweest en door hem is die droom uitgekomen. Daarom zal hij altijd speciaal voor me zijn. Hij heeft ongelofelijk veel gedaan voor de club en voor iedereen hier. Hij heeft dit team gevormd dat al jaren domineert. Ik vind het erg jammer wat er allemaal is gebeurd."

Het vertrek van Overmars heeft aan Tadic' band met de ex-directeur niets veranderd. "Hij zal altijd een vriend van me blijven en ik zal er altijd voor hem zijn. Wat kan ik verder zeggen? Iedereen maakt fouten. Het is niet aan ons om anderen te veroordelen." Tadic spreekt dan ook nog geregeld met Overmars. "Het gaat nu beter met hem. Hij heeft het even moeilijk gehad. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt."

Zijn steun aan Overmars riep de vraag op wat Tadic de slachtoffers te vertellen heeft, maar daar wilde de Serviër zich niet over uitspreken. "Ik heb niets te zeggen. Zoals ik al zei: ik weet niet wat er is gebeurd en interesseert me ook niet. Of iemand een fout gemaakt heeft of niet, ik wil niemand veroordelen. Ik steun Overmars als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen