Meijer valt op: "Echt een leuke voetballer voor de toekomst"

7 maart 2022, 12:51

Marcel Peeper is onder indruk van de ontwikkeling van Bjorn Meijer. In De Kuip viel de achttienjarige linksback van FC Groningen weer in positieve zin op.

Meijer is dit seizoen definitief doorgebroken bij Groningen en heeft inmiddels vijftien optredens in de Eredivisie op de teller staan. Vorige week maakte hij tegen Willem II (1-0) zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau. Zondag tegen Feyenoord (1-1) tekende hij voor de assist waaruit Michael de Leeuw de score opende.

Voor Peeper is Meijer de speler van de week. "Hij is nog maar een jonge jongen maar een heel talentvolle en lekker aanvallende linksback. Onbevangen ook. Hij is jeugdig, maar speelde gedurfd en dat tegen Feyenoord, niet de minste ploeg natuurlijk. De 0-1 kwam ook door hem tot stand en hij verricht z'n taken. Dit is echt een leuke voetballer voor de toekomst, als hij zo blijft doorgaan", zegt de voormalig voetballer in De Telegraaf.

Meijer tekende in september vorig jaar zijn eerste profcontract bij Groningen. De linkervleugelverdediger ligt nog tot medio 2023 (met een optie voor een extra jaar) vast bij de Trots van het Noorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen