'Barcelona heeft beste papieren en doet Mazraoui aanbieding'

8 maart 2022, 16:52

De toekomst van Noussair Mazraoui lijkt dan toch bij FC Barcelona te liggen. De verdediger van Ajax wordt begeerd door meerdere Europese topclubs, maar tekent waarschijnlijk bij de Catalanen. Fabrizio Romano weet dat Barcelona momenteel de beste papieren heeft.

De Italiaanse transferspecialist oppert via zijn kanaal op YouTube dat Barcelona een aanbieding heeft neergelegd bij het management van Mazraoui. In december zou zaakwaarnemer Mino Raiola in Turijn al hebben gesproken met Joan Laporta, de voorzitter van de Catalanen. De grootmacht uit La Liga ligt volgens Romano nu aan de leiding als het gaat om de handtekening van Mazraoui.

De interesse van Barcelona in de Ajacied is al langere tijd geen geheim. Mazraoui wil graag profiteren van zijn transfervrije status en wordt ook nadrukkelijk gevolgd in de Bundesliga en de Serie A. Borussia Dortmund en AC Milan hebben hun belangstelling ook duidelijk kenbaar gemaakt, maar de voorkeur van Mazraoui lijkt uit te gaan naar een stap richting Camp Nou.

Barcelona op transfervrije tour

Terwijl de kans dat Mazraoui naar Barcelona komt steeds groter wordt, richten de Catalanen hun pijlen op meer transfervrije spelers. Andreas Christensen komt zo goed als zeker gratis over van Chelsea. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Ook César Azpilicueta (Chelsea) en Franck Kessié (AC Milan) staan hoog op het verlanglijstje van Laporta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen