Nieuws uit Friesland: Heerenveen gaat Kees van Wonderen halen

9 maart 2022, 07:29   Bijgewerkt: 9 maart 2022, 07:38

Het lijkt erop dat SC Heerenveen op korte termijn een nieuwe coach gaat proberen. De huidige oefenmeester van Go Ahead Eagles, die al in een eerder stadium heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken uit Deventer, is volgens de Leeuwarder Courant nagenoeg rond met de Friezen over een nieuw avontuur.

Volgens de krant staan 'bijna alle seinen op groen'. Beide partijen voerden de laatste weken diverse gesprekken, waaruit al bijna een akkoord is gekomen. Het is nog even onduidelijk wanneer het nieuws naar buiten wordt gebracht. Heerenveen en Go Ahead zijn namelijk concurrenten in strijd tegen degradatie. In de laatste speelronde treffen de clubs elkaar nog.

Degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie verandert naar verluidt niets aan de plannen van Van Wonderen. De voormalig Feyenoorder wordt namelijk gezien als de man die de Friese club weer moet gaan opbouwen en heeft er geen moeite mee als hij dat vanuit de Eerste Divisie moet doen. Dat deed hij ook al met Go Ahead Eagles.

SC Heerenveen bezet met nog negen speelronden te gaan de dertiende plaats met 26 punten. Go Ahead heeft éé puntje meer en staat daarmee op de elfde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen