'Ajax wil voor opvolger Tagliafico opnieuw winkelen in Argentinië'

14 maart 2022, 12:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax hoopt de opvolger van de waarschijnlijk vertrekkende Nicolás Tagliafico op te pikken in Argentinië. Tagliafico was afgelopen winter al dicht bij een transfer naar FC Barcelona, maar die deal ketste op het laatste moment af omdat Ajaxde back aan boord wilde houden. Komende zomer lijkt de linkspoot sowieso te gaan vertrekken.

Volgens het Argentijnse medium Mundo Boca aast Ajax voor zijn opvolger opnieuw op een speler uit Argentinië. Tagliafico werd in 2018 overgenomen van Independiente, ditmaal wil Ajax shoppen bij topclub Boca Juniors. Ajax heeft interesse in de zeventienjarige linksback Valentin Barco. Volgens het medium zouden Ajax en Boca Juniors zelfs al gesprekken hebben gevoerd over een mogelijke transfer.

Mocht Ajax willen doorpakken, dient de club flink de portemonnee te trekken. Boca eist een bedrag van ten minste acht miljoen euro voor de talentvolle linksachter, die nog een contract tot de zomer van 2023 heeft. De zeventienjarige verdediger speelde afgelopen seizoen slechts drie wedstrijden, maar werd door The Guardian op een lijst met zeer veelbelovende spelers gezet.

Niet alleen Barco is in beeld bij Ajax als nieuwe linksback. Voorafgaand aan de kraker tussen Ajax en AZ bevestigde coach Erik ten Hag dat Owen Wijndal nadrukkelijk wordt gevolgd door de scouts van de Amsterdammers. AZ zal een hoge transfersom verlangen voor de aanvoerder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen